top of page

MIJN AANBOD

De diensten die ik aanbied sluiten aan bij mijn doel: jou helpen naar een fitter en gezonder paard, door gerichter en bewuster te trainen. Ik help diverse paarden en ruiters van verschillende niveau's en disciplines. Mijn werkwijze is altijd hetzelfde, maar mijn aanpak pas ik aan op de combinatie die ik help. Persoonlijke aanpak vind ik namelijk erg belangrijk! 

Hieronder vind je de diensten die ik aanbied om jou verder te helpen. Mijn werkgebied is door heel Nederland, maar ook België. Voor de grotere afstanden probeer ik altijd routes te rijden, zodat de reiskosten en tijd verdeeld kunnen worden. Dit is een win-win situatie voor iedereen! 

Mis je iets in mijn aanbod? Laat het mij gerust weten!

hartslagmetingen

A3352437-5D0C-497A-9F6F-005B007879DC_edited.jpg

Wil jij weten hoe fit jouw paard nu écht is? Ben jij benieuwd naar hoe zwaar een oefening of training nu écht is voor jouw paard? Of ben jij benieuwd naar spanning, pijn of jouw eigen conditie? Wil jij nieuwe inzichten, bevestiging van jouw gevoel en betrouwbare data om toe te passen tijdens jouw trainingen?

 

Hartslagmetingen maken trainingen meetbaar en geven jou inzicht in de gezondheid en fitheid van jouw paard. De meetbare informatie die hartslagmetingen geven, kun je gebruiken om gerichter jouw paard te trainen.

trainingsbegeleiding

DSC_5614 copy.jpg

Heb jij behoefte aan meer structuur in jouw trainingen? Wil jij gerichter en vooral bewuster jouw paard trainen? Vind jij het belangrijk dat jouw paard fit en gezond is? Wil jij blessurevrij trainen? Ben jij klaar om jouw trainingsmanagement te optimaliseren en jouw doelen te behalen? 

Tijdens mijn intensieve begeleidingstrajecten ligt de focus écht op een optimaal trainingsmanagement, door gerichter te trainen, waardoor jij een fitter en gezonder paard krijgt! En niet te vergeten: blessure vrij trainen!

revalidatiebegeleiding

horse-3726635_1920.jpg

Heb jij eigenlijk 'groen-licht' gekregen van de dierenarts om jouw paard weer op te bouwen? Heb jij geen opbouwschema en weet je niet waar je moet beginnen om het goed te doen? 

Revalidatie is een kwetsbaar en belangrijk proces, waarbij een goede opbouw van belasting essentieel is om de belastbaarheid van jouw paard te verhogen. Te snel opbouwen kan zorgen voor een terugval en dat wilt natuurlijk niemand!  De revalidatie begeleiding houd in dat we de belastbaarheid van jouw paard in kaart brengen en de belasting hierop aanpassen. Middels hartslagmetingen blijven we de belastbaarheid controleren én persoonlijke opbouwschema's afgestemd op jouw paard en situatie.

trainen met hartslagmeter

DSC_5430 copy.jpg

Ben jij zelf in het bezit van een hartslagmeter of wil jij er een aanschaffen? De aanschaf is één, maar het interpreteren van data en het juiste gebruik van de hartslagmeter zorgt ervoor dat jij effectief kan trainen. 

Ik help jou met de aanschaf en adviseer je bij de aankoop. Daarnaast bied ik verschillende diensten aan die jou helpen om zelf goed aan de slag te gaan met het trainen met hartslagmeter.  Volg bijvoorbeeld mijn 1-op-1 workshop (inclusief mini-handboek), laat jouw trainingen analyseren of ga écht gericht aan de slag met behulp van de begeleiding op afstand.

clinic's, workshops en lezingen

Naast mijn individueel aanbod geef ik ook regelmatig clinic's en workshops over inspanningsfysiologie bij het paard, waar gerichter en slimmer trainen van het paard centraal staat. Ruiters kunnen met hartslagmeter rijden tijdens een clinic, organiseer een workshop 'Inspanningsfysiologie bij het paard' (bekend van Academy Bartels) in combinatie met een demo of combineer theorie met praktijk. het programma is volledig naar eigen wens in te delen. Afhankelijk van jouw wensen en behoefte bespreken we uitgebreid de mogelijkheden.

bottom of page