top of page

online masterclass
'Gericht trainen van het paard'

Train je wat je moet trainen? Wat gebeurt er met het lichaam van het paard als je traint? Waar moet je op letten als je gaat trainen? Welke oefeningen kun je het beste doen om kracht te trainen? En hoe ziet een training gericht op duurvermogen eruit? Hoe maak je een goed trainingsplan? 

 

Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens deze interactieve online Masterclass, waarbij we inzoomen op de Inspanningsfysiologie bij het paard. Daarnaast ontvang jij praktische tips, die jij meteen kan toepassen om jouw paard gerichter te trainen. Zo kun jij zelf de eerste stap zetten naar een fitter en sterker paard! 

We starten de Masterclass met een interactieve theoretische lezing over Inspanningsfysiologie bij het paard. Je krijgt hierbij de gelegenheid om vragen te stellen. We sluiten de Masterclass af met wat praktische ve voorbeeldfilmpjes waarbij de hartslag van paard en ruiter zichtbaar is. We analyseren samen de filmpjes  en we bespreken de bevindingen. 

Blijf op de hoogte!

Ondanks dat de Masterclass online is, wordt het interactief en persoonlijk. Daarom is er per Masterclass maar plek voor 10 deelnemers. Afhankelijk van de planning, zal de Masterclass maandelijks terug komen op verschillende dagen en tijden. De eerste datum zal in december zijn. Wil jij als eerste de geplande Masterclass data ontvangen? Geef dan snel jouw mailadres op!

bottom of page