top of page

Over
ilse van der valk

DSC_8661 copy 2.jpg

Mijn naam is Ilse Van der Valk. Ik heb Horsebeat opgericht naar aanleiding van mijn stage tijdens mijn opleiding Dier- en veehouderij. Hier maakte ik kennis met hartslagmetingen en inspanningsfysiologie bij paarden. Het werkte meteen mijn interesse, dat ook ik als ruiter op een andere manier ben gaan trainen. Bewust, gericht maar ook aan de hand van nieuwe meetbare inzichten. Dit had een positief effect op de conditie van het paard en de prestaties, dat ik mijn kennis graag wilde inzetten om andere ruiters te helpen. Er is veel winst te behalen op het gebied van bewuster en slimmer trainen en ik geloof dat elke ruiter die behoefte heeft. We willen immers allemaal een gezond paard, wat lekker in zijn vel zit en waar we lang plezier van kunnen hebben.

 

Ik haal energie uit het helpen van ruiters, op welke manier dan ook. Meer inzicht geven en bewust laten worden van wat je precies traint en waarom. Past jouw gevoel bij de waardes van de hartslagmetingen?

 

Gedreven door passie en betrokkenheid; behulpzaam en eerlijk; begeleid ik jou en jouw paard graag in het optimaliseren van de trainingen en het behalen van jullie doelen!

 

In mijn vrije tijd ben ik actief ruiter in de dressuur en springsport, met mijn springpaard Eldar Star. Ook ik ben zelf elke dag bezig met de trainingen van mijn paard om zo een fit, gezond en blij paard te hebben. Ik heb gemerkt dat dit leidt tot betere prestaties en een fijne samenwerking tussen ruiter en paard. 

"Mijn motto is: train slimmer, niet harder!

kracht van samen

Ik geloof in het bundelen van krachten, het vormen van een team rondom een combinatie. Daarom werk ik samen met diverse experts om het beste voor jou paard te realiseren.

PASSIE EN HART VOOR PAARDEN

Door mijn eigen passie en hart voor paarden, help ik ruiters vanuit een gezamenlijke passie. Net als jou, streef ik naar een fit, gezond en blij paard.

VOOR DE RUITER, DOOR DE RUITER

Als ruiter weet ik als geen ander waar de behoeftes liggen, wat nodig is en hoe ik jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

 

Daarnaast kan ik door mijn eigen ervaring, theorie en praktijk samenbrengen 

gezondheid van het paard centraal

Mijn missie is een fit en gezond paard. Ik begeleid dan ook door de gezondheid van het paard centraal te stellen. Een gezond paard zorgt immers voor verbetering van prestaties en een happy athlete!

bottom of page