top of page

tarieven

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. De reiskosten zijn onderaan deze pagina terug te vinden en worden berekend per locatie. 

diensten

HARTSLAGMETING

Een losse hartslagmeting op een locatie naar keuze. Inclusief uitgebreid verslag en exclusief trainingsadvies.

€ 95,00

aanvullend trainingsadvies

Wil jij graag aanvullend trainingsadvies na een losse hartslagmeting? Dan kun je een los trainingsschema aanvragen.

€ 65,00

1-op-1 workshop 'trainen met hartslagmeter'

Speciaal voor ruiters met hartslagmeter. Een 1 uur durende Zoom workshop, waar ik jou opweg help met jouw hartslagmeter. Inclusief mini-handboek

€ 75,00

losse intake sessie

Eerst kennis maken alvorens je een traject start? Dan kun je een losse intake plannen. Indien je voor een traject kiest, worden deze kosten van de intake in mindering gebracht op de traject prijs. 

€ 125,00

hartslagmeting abbonement

Wil jij zelf jouw trainingen indelen, maar vind jij het wel belangrijk om regelmatig een hartslagmeting te doen om te kijken waar jij met jouw paard staat? Dan is het voor jou wellicht interessant om een Hartslagmeting Abonnement te nemen. Hierdoor krijg jij korting op jouw hartslagmetingen. Het abonnement loopt 1 jaar. De prijzen zijn exclusief reiskosten!

2 maanden

  • Elke 2 maanden een hartslagmeting op locatie (totaal 6 hartslagmetingen)

€ 480,00

3 maanden

  • Elke 3 maanden een hartslagmeting op locatie (totaal 4 hartslagmetingen)

€ 340,00

6 maanden

  • Elke 6 maanden een hartslagmeting op locatie (totaal 2 hartslagmetingen)

€ 180,00

intensieve begeleidingstrajecten

De trajecten zijn speciaal om jou te helpen gerichter te trainen met jouw paard, jouw jonge paard verantwoord op te bouwen of bewust bezig zijn met het revalideren van jouw paard. Met de intensieve trajecten behaal jij het meeste resultaat. 

Afhankelijk van de basisconditie van jouw paard en jouw behoefte, kun je kiezen uit verschillende traject. Kies het traject wat het beste bij jou past! Twijfel je welk traject het beste past voor jouw situatie? Naam dan gerust vrijblijvend contact op om te overleggen.

Houd er rekening mee dat de prijzen exclusief reiskosten zijn voor elke hartslagmeting op locatie. Vanaf 90 KM (retour) wordt er een speciale reiskostenvergoeding berekend. Je kunt dan kiezen tussen een vast tarief per afspraak, of variabel voor een lager tarief dan een losse hartslagmeting. De kosten per maand gelden per paard. Wil jij voor meerdere paarden begeleiding? Neem dan eerst even contact op voor jouw speciale prijs!

Maatwerk

Elke situatie is anders, dus daarom is maatwerk op aanvraag ook mogelijk. Dit kun je aanvragen nadat we een intake sessie hebben gedaan. Dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden die voor jou passen. Dit kan bijvoorbeeld een goede uitkomst zijn, wanneer jouw paard een gezondheidsprobleem heeft. Bij revalidatie begeleiding betreft het altijd maatwerk. 

 

De kosten voor een intake sessie bedragen € 125,-

begeleiding op afstand

Dit traject kan een vervolg zijn wanneer je bovenstaande trajecten hebt gevolgd en is enkel mogelijk als je zelf in het bezit bent van een hartslagmeter voor jouw paard.

 

Tijdens dit traject zal ik op afstand met jou meekijken naar jouw gemeten trainingen, sparren we over jouw trainingsplan en adviseer ik jou in het optimaliseren van het trainingsmanagement van jouw paard.

 

  • Wekelijks digitaal feedback

  • Maandelijks virtuele evaluatie gesprekken

  • 24/7 support

  • Mini-handleiding ‘Trainen met hartslagmeter’

reiskosten

Er worden blokken gehanteerd voor de reiskosten om het voor jou en mij makkelijk en duidelijk te maken. De reiskosten worden berekend per retour rit (heen en terug) vanaf 6301LP Valkenburg. Indien er meerder combinaties op één locatie een afspraak hebben, of er een route wordt gereden, zullen de reiskosten uiteraard gedeeld worden.

Voor grote afstanden worden er zo veel mogelijk routes gereden, om de kosten te delen. Deze routes zijn terug te vinden in de agenda!

bottom of page