top of page

trainen met hartslagmeter

Heb jij zelf een hartslagmeter aangeschaft of overweeg je een hartslagmeter aan te schaffen? Heb je geen idee hoe je ermee moet trainen? Dit snap ik helemaal! Het is namelijk belangrijk dat je op de juiste manier de gegeven interpreteert, zodat je ook écht slimmer kan trainen. 

Tijdens een online gesprek, leer ik jou alle in's en out's over het trainen met hartslagmeter: Hoe signaleer je afwijkingen? Waar moet je op letten? Wat zegt de data jou? Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen, zodat ik jou verder kan helpen met jouw hartslagmeter!

1 uur

Zoom (digitaal)

trainingsanalyses

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen dat jouw trainingen worden geanalyseerd. Jij rijd dan met jouw eigen hartslagmeter een specifieke training en stuurt deze vervolgens naar mij door. Ik beoordeel jouw training, op basis van de gemeten data en geef jou feedback. Deze feedback kun je vervolgens praktisch toepassen tijdens de volgende trainingen! Hierdoor kun je gerichter jouw paard trainen. 

hARTSLAGMETER KOPEN

Wil jij graag een eigen hartslagmeter kopen voor jouw paard? Dat is ook mogelijk bij mij. Voor de verkoop van hartslagmeters werk ik samen met Equinics. Ik werk zelf met Hylofit hartslagmeter, omdat ik deze fijn in gebruik vind en daarnaast ook het meest betrouwbare. Equinics heeft een goede bestaande webshop met goede service. Wil je zelf een hartslagmeter kopen? Klik dan op onderstaande link!

bottom of page